Onze pentesten

Betrouwbaarheid door Datagedreven Beveiligingskeuzes

Welkom bij CyberScore, uw betrouwbare partner voor penetratietesten, gericht op het versterken van de digitale beveiliging. Wij blinken uit in proactieve beveiligingstests die uw digitale omgevingen veilig houden tegen zowel interne als externe aanvallen. Onze penetratietests zijn zorgvuldig ontworpen om u te ondersteunen bij het implementeren van effectieve maatregelen om uw systemen te verdedigen tegen cyberdreigingen.

Hoe wordt een CyberScore cybersecurity test uitgevoerd?

stap 3 De Uitvoering

Hoe goed is de beveiliging van jouw systemen? Het is een vraag die elke organisatie zich zou moeten stellen, gezien de toenemende dreiging van cybercriminaliteit. Als organisatie wil je natuurlijk weten hoe het gesteld is met de beveiliging van jouw systemen. Het is daarom belangrijk om regelmatig een cybersecurity test uit te voeren. Bij CyberScore zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dit soort onderzoeken. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Voorafgaande technische intake

De uitvoering van een beveiligingsonderzoek bij Cyberscore begint altijd met een voorafgaande technische intake. Onze security experts stellen specifieke technisch inhoudelijke vragen aan de organisatie om een beeld te krijgen van de omgeving waarin de test zal plaatsvinden. Deze informatie wordt gebruikt om een gericht testplan op te stellen, dat de doelstellingen, scope, methoden en planning van de test beschrijft. Dit testplan wordt vervolgens door de organisatie goedgekeurd.

Beveiligingstesten uitvoeren

Vervolgens worden de beveiligingstesten uitgevoerd, op locatie of via het internet, door hetzelfde team van security experts die de intake hebben uitgevoerd. Dit team zal werken volgens het goedgekeurde testplan en zal gericht zoeken naar beveiligingslekken en de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen testen.

Tijdens de uitvoering van een beveiligingsonderzoek staan onze security experts altijd direct in contact met het team van de klant. Dit is van groot belang om verschillende redenen:.

"Bescherming tegen cyberbedreigingen begint met het uitvoeren van een cybersecurity onderzoek. " - CyberScore

Samenwerking en kennisoverdracht

Het is belangrijk om te vermelden dat direct contact met de IT-teams van de klant zorgt voor een betere samenwerking, kennisoverdracht en efficiëntere communicatie, waardoor de test zo effectief mogelijk wordt uitgevoerd en de beveiliging van de organisatie maximaal wordt verbeterd. Dit is in lijn met onze doelstelling bij CyberScore om continu onze klanten te helpen bij het verbeteren van hun beveiligingsniveau en hun organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen. Al onze beveiligingsonderzoeken worden uitgevoerd volgens strikte veiligheidsprocedures en -standaarden. Zo wordt er rekening gehouden met compliance eisen en worden gegevens en systemen beschermd tijdens de test.

Rapportage en advies op maat

Na afloop van de test wordt er een rapport opgesteld waarin alle bevindingen en aanbevelingen worden beschreven. Dit rapport wordt gepresenteerd aan de organisatie en er wordt samen gekeken naar mogelijke vervolgstappen. Onze security experts kunnen hierbij ook adviseren over het implementeren van de aanbevelingen en het verbeteren van de beveiliging.

Cybersecurity is een continu proces

Het is belangrijk om te benadrukken dat cybersecurity een continu proces is en dat het regelmatig uitvoeren van beveiligingsonderzoeken hierbij hoort. Cybercriminelen worden steeds slimmer en vinden steeds weer nieuwe manieren om binnen te dringen in systemen. Daarom is het van groot belang om de beveiliging voortdurend te blijven monitoren en verbeteren.

Bij CyberScore begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden we niet alleen beveiligingsonderzoeken aan, maar ook andere diensten zoals beveiligingsadvies op maat en security awareness trainingen voor medewerkers. Zo helpen we onze klanten om hun beveiligingsniveau op peil te houden en de organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Conclusie

Het uitvoeren van een cybersecurity test bij CyberScore begint met een voorafgaande technische intake, waarbij onze security experts specifieke vragen stellen om een beeld te krijgen van de omgeving waarin de test zal plaatsvinden. Vervolgens worden de beveiligingstesten uitgevoerd door hetzelfde team van security experts dat de intake heeft uitgevoerd, waarbij ze gericht zoeken naar beveiligingslekken en de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen testen. Tijdens de test staat ons team altijd direct in contact met het team van de klant om efficiënte communicatie te waarborgen. Na afloop van de test wordt er een rapport opgesteld waarin alle bevindingen en aanbevelingen worden beschreven. Het implementeren van deze aanbevelingen kan helpen om de beveiliging van de organisatie te verbeteren en de organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Onze werkwijze

Een pentest/penetratietest hoeft niet ingewikkeld te zijn - Laat ons u tonen hoe eenvoudig het kan zijn. Ontdek hoe u uw bedrijf in slechts 4 eenvoudige stappen kunt beveiligen tegen cyber security dreigingen. Maak kennis met onze werkwijze:

Technical Intake

Technische Intake

Een vrijblijvend gesprek om uw technische situatie in kaart te brengen.

Meer informatie
Testplan Samenstellen

Testplan Samenstellen

Afstemming & vastlegging van de doelen voor het onderzoek naar keuze.

Meer informatie
Uitvoering Beveiligingsonderzoek

Uitvoering

Onze Ethische hackers gaan aan de slag om uw digitale omgeving te onderzoeken.

Meer informatie
Oplevering Rapportage

Oplevering Rapportage

Veilig verstuurde, heldere rapportage inclusief nabespreking.

Meer informatie

Onze diensten

Kies de service die het beste bij uw behoeften past:

Het laatste nieuws en de nieuwste artikelen

Blog-article-pentest-image

Webapplicatie Beveiliging Essentieel in het Digitale Tijdperk

Webapplicatie Beveiliging is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw bedrijf wordt beschermd tegen cyberaanvallen. Ontdek waarom in onze nieuwste blogpost.

Ontdek meer
Blog-article-cyber-image

Ethisch Hacken Het Zwaard en het Schild in Cyberbeveiliging

Ontdek hoe ethisch hacken kan bijdragen aan het versterken van uw digitale verdediging en het beschermen van waardevolle bedrijfsgegevens.

Ontdek meer

Contact Informatie

CyberScore Cybersecurity Nederland
Kvk 74678795
Btw-id NL00 15 93 21 78 48

0229-842113

info@cyberscore.nl

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van de veiligheid van uw digitale omgeving, kunnen wij u daarbij helpen. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het beschermen van uw systemen tegen cyberdreigingen. Als u ons een bericht stuurt, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Wat zijn de vervolgstappen?

Als u het contactformulier invult en verstuurt, wordt deze doorgestuurd naar ons team van experts. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden en contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van uw specifieke vraag of behoefte, kunnen we verschillende vervolgstappen nemen, zoals het plannen van een consultatiegesprek om uw huidige situatie te evalueren, het opstellen van een beveiligingsplan, of het bieden van ondersteuning. Ons doel is om u te helpen uw digitale omgeving veiliger te maken en uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen.

Vragen? Laat ons contact opnemen!